HTML

Calcio girl

Képes hírblog

Friss topikok

  • Zuzuvagyok: Megértem, hogy visszavonul, már nem fiatal, pedig szem tökéletes felépítése volt, mint Adrianonak.... (2009.11.01. 02:15) Vieri visszavonul

Linkblog

Címkék

(Nemcsak olasz) Foci

2009.05.18. 21:26 zuzu_p

A nyári átigazolási mizéria előtt

Címkék: foci futball átigazolás villa valencia drogba sevcsenko cristiano ronaldo ibrahimovic valencia cf

Indulásképp egy kötelező jellegű post, nem kifejezetten nyálcsorgatás, inkább tájékozódás céljából.

Mivel az egyes nemzeti bajnokságok – kivéve a Bundesligát - kevés izgulnivalót tartogatnak számunkra, minden a nyári átigazolások körül forog. Válogatás azokból, akik sorsa érdekel..

Zlatan IbrahimovicA legnagyobb para számomra az Ibra (Inter) körül keringő átigazolási pletykák (?) felerősödése. A svéd csatárzseni természetét ismerve ezt akár már várhattuk is volna: addig úgysem nyugszik, amíg a BL-t és aranylabdát nem nyer, erre pedig Milánóban nem sok esélye. A „megnyertem Olaszországban mindent, amit lehetett” kijelentés után lehet, hogy Milánónál messzebbre (Barcelona??) kell utazni, ha Il Geniót élőben akarjuk látni varázsolni :(

David Villa (Valencia) a klub borzasztó anyagi helyzete ellenére folyamatosan azt David Villanyilatkozza, hogy marad a Turia partján, habár több nagyobb csapattal (Real, Liverpool, Manchester City) hírbe hozták már. Én nem csípem annyira az angol csapatokat, de azért azt megnézném, ahogy Torressel együtt játszik a Liverpoolban is...

Drogbának a legutóbbi BL-elődöntő óta kifelé áll a rúdja a Chelsea-ből. A remek fizikai adottságokkal és technikai tudással, ámbár bunkó természettel megáldott csatár a meccs lefújása után tanúsított - minősíthetetlen - viselkedése („fucking disgrace”) miatt több meccsre szóló eltiltást kaphat. A klubtulaj Abramovics nyilatkozatai után könnyen lehet, hogy a Marseille-ben köt ki, bár az Intert is hírbe hozták vele, ahol ismét együtt dolgozhatna Mourinho-val.

 

Cristiano RonaldoCristiano Ronaldo-ról gyanítható, hogy előbb-utóbb a Real Madridban „végzi”. Az aranylabdás nem egyszer nyilatkozta, hogy szívesen játszana a Realban, a héten a Manchester United pénzügyi igazgatója mégis azt nyilatkozta, hogy a sztár nem eladó, "még sokáig fogja az Old Trafford közönségét szórakoztatni".

A Milan háza táján (Ancelotti mellett?) több nagy név távozását is rebesgetik. A két nagy esélyes a nem sokat villogó Sevcsenko és a kevés játéklehetőséget kapott Ronaldinho. Sevcsenko távozása a legvalószínűbb, és habár papíron a Chelsea-be kellene visszatérnie, ott sem ragaszkodnak hozzá.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://calciogirl.blog.hu/api/trackback/id/tr291130349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása