HTML

Calcio girl

Képes hírblog

Friss topikok

  • Zuzuvagyok: Megértem, hogy visszavonul, már nem fiatal, pedig szem tökéletes felépítése volt, mint Adrianonak.... (2009.11.01. 02:15) Vieri visszavonul

Linkblog

Címkék

(Nemcsak olasz) Foci

2009.05.19. 22:36 zuzu_p

Cannavarot kifütyülték a Juve-drukkerek

Címkék: foci juventus real real madrid cannavaro serie a aranylabda visszatérés fabio cannavaro

A visszatérés úgy sikerült, ahogy azt előre látni lehetett.

 

Fabio Cannavaro visszatér a Juventusba - ez most már szerződésben rögzített tény. Az egyéves szerződés július elsejével lép életbe, Canna azonban már egy meccsen részt vett a Juve színeiben.

 

Ahogy azt előre látni lehetett, a Juventus drukkerei nem felejtették el a világbajnok hátvédnek, hogy a bundabotrány után szélvész gyorsasággal otthagyta csapatát és a Real Madridba igazolt (2006).

Cannavaro „bemutatkozása” egy hétfői jótékonysági meccsen történt meg, ahol a drukkerek minden labdaérintését füttyszóval kísérték.

 

A novemberen 36 éves aranylabdás, az olasz válogatott csapatkapitánya - aki gyenge teljesítménye mellett igen kellemes vizuális élményt nyújt a női futballrajongóknak - a dologra annyit reagált:

"Hiszek benne, hogy jó játékkal és kemény munkával meggyőzöm majd őket, ismét helyem van a csapatban".

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://calciogirl.blog.hu/api/trackback/id/tr171132418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása