HTML

Calcio girl

Képes hírblog

Friss topikok

  • Zuzuvagyok: Megértem, hogy visszavonul, már nem fiatal, pedig szem tökéletes felépítése volt, mint Adrianonak.... (2009.11.01. 02:15) Vieri visszavonul

Linkblog

Címkék

(Nemcsak olasz) Foci

2009.05.31. 21:59 zuzu_p

Legendák búcsúztak a Serie A-ban, Ibra gólkirály

Címkék: foci videó juventus milan inter serie a maldini ac milan internazionale figo luis figo nedved visszavonulás pavel nedved paolo maldini

Maldini, Figo, Nedved visszavonul.


Az olasz bajnokság utolsó fordulójában több legendás focista búcsúmeccsét játszotta.

 

Paolo Maldini, a Milan csapatkapitánya hosszú, sikerekben gazdag pályafutását zárta a Fiorentina elleni bajnokin. A Milan 2:0-ra nyert, ezzel a bajnokságban bronzérmes lett. Az elvesztett meccs után a firenzei közönség állva tapsolta az olasz foci hamarosan 41 éves, visszavonuló legendáját. Maldini azon ritka focisták egyike, aki pályafutását egyetlen klubban játszotta végig. 1041. profi meccsén lépett utójára pályára.

 

 

Luis Figo az Inter-Atalanta meccsel fejezte be profi pályafutását. Mourinho Figot a meccs 43. percében lecserélte, a csapattársak és a San Siro közönsége percekig ünnepelte a pályáról levonuló portugál aranylabdást.

 

 

A fordulatos meccsen – tíz perccel a vége előtti 2:3-ról a végére 4:3-ra fordított az Inter – Ibra két gólt szerzett: a másodiknál ismét bemutatta a rá jellemző gyönyörű sarkazást. Így összesen 25 góljával az olasz bajnokság gólkirálya lett, megelőzve a 24-24 gólos Bologna-s Di Vaio-t és a Genoa-s Militót.

 

 

A Juventus Torinoban a Lazio elleni meccsen búcsúztatta Pavel Nedvedet. A 36 éves cseh középpályás nyolc évig játszott a zebráknál, ezalatt 51 gólt lőtt. A Juventus 2:0-ra verte a Laziot, ezzel a bajnokságban a második helyen végzett.

 

 

Az olasz bajnokság végeredménye: a bajnok Inter mögött a Juventus ezüst, a Milan bronzérmes lett, a két dobogós egyenlő pontszámmal (74) végzett.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://calciogirl.blog.hu/api/trackback/id/tr21155805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása