HTML

Calcio girl

Képes hírblog

Friss topikok

  • Zuzuvagyok: Megértem, hogy visszavonul, már nem fiatal, pedig szem tökéletes felépítése volt, mint Adrianonak.... (2009.11.01. 02:15) Vieri visszavonul

Linkblog

Címkék

(Nemcsak olasz) Foci

2009.08.05. 00:03 zuzu_p

Agymenés Ibra-Eto’o ügyben

Címkék: barcelona átigazolás elmélkedés inter ibrahimovic internazionale eto’o

Habár nem tudok pártatlanul nyilatkozni a témában, leírom benyomásaimat.

A nyár legdurvább igazolásai lettek annak ellenére, hogy nem döntögettek Cristiano Ronaldo-féle rekordokat.
 
Ibrahimovic vs Eto'o
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Az, hogy a Barca fényévekkel jobban járt ezzel a transzferrel, ugye nem kérdéses. Nem azért, mert Ibra ára a triplája Eto’o-énak, hanem mert:
 
  • Ibra taktikailag/fizikailag több mindenre lehet jó, kérdés, hogy pont arra az lesz-e, amire a Barcelonának kell. Itt persze Guardiola agya is kell, mert Ibrával olyan felállást is kipróbálhat, amilyet a vaddisznó Eto'o-val nem lehetett volna.
  • Ibra nemcsak faltörő kos módjára tud támadni, majd ebből a támadásból gólt lőni. Tud gólpasszt is adni, ami nem egy hátrány, gondoljunk Messire. Lehet, hogy nem fog annyi gólt lőni, mint Eto’o, de összességében lehet eredményesebb. Itt megint kell egy jó edző.
  • Ibrának jobb a feje, mindkét lába, messzebbről is veszélyes.
Itt meg kell jegyezni, hogy mindezek ellenére Zlatan a szezonban tétmeccsen (BL, válogatott) nem nagyon villogott, de azért nem árt figyelembe venni, hogy kell köré a legjobbját hozó, összehangolt csapat, társak.
 
Summa: a Barca megkapta a legjobb csatárt egy egyszerű, agyatlan gólzsákért cserébe, akit a Barca hihetetlen középpályája szolgált ki.
 
Eto’o-ról meg sok mindent elárul az, hogy egy ilyen szezon után Guardiola kirakta a szűrét.. (Monjuk ez akkor sem szimpatikus húzás, ha utálom Eto’ot.)
 
Szegény Inter, ha már Ibra elment (jó, hajtsunk fejet, megérett rá), akkor legalább Eto’o ne ide jött volna…Az érte kapott pénz jobban fialt volna..
 
Kedvenc csapatom fő reménysége a közeljövőben a remekül fejlődő Balotelli maradt. Mellette persze kíváncsi vagyok, hogy a befolyt pénzt Mourinho kire költi.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://calciogirl.blog.hu/api/trackback/id/tr791289504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása