HTML

Calcio girl

Képes hírblog

Friss topikok

  • Zuzuvagyok: Megértem, hogy visszavonul, már nem fiatal, pedig szem tökéletes felépítése volt, mint Adrianonak.... (2009.11.01. 02:15) Vieri visszavonul

Linkblog

Címkék

(Nemcsak olasz) Foci

2009.09.21. 22:11 zuzu_p

Jó arcok a Manchester City játékosai

Címkék: videó pofon manchester united bellamy eltiltás manchester city adebayor parasztválogatott

 

Arcon talpaló Adebayor után szurkolóverő Bellamy. Formálódik a parasztválogatott.

 

 

A Premiere League-ben hetente történik valami atrocitás, az elkövető fél pedig a ManCity soraiból kerül ki.

 

A múlt héten az Arsenal elleni meccsen Adebayor tett tanúbizonyságot mérhetetlen tahóságáról, aki excsapattársa, van Persie arcába taposott. Piros lap híján három meccses eltiltás lett a jutalma.

 

 

 

Ezen a hétvégén a Manchester United elleni meccsen – milyen vicces - az eltiltott Adebayor helyére beállt Craig Bellamy került a lapok címoldalára azzal, hogy egy, az ellenfél győzelmét ünneplő, pályára berohant szurkolót megpofozott. Ez persze nem volt annyira durva, mint a múlt heti arcon talpalás, de a szurkoló már a biztonságiak karmában volt, így nagy jellemre vall, hogy Bellamy ennek ellenére megmutatta, milyen fasza gyerek.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://calciogirl.blog.hu/api/trackback/id/tr901398231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása