HTML

Calcio girl

Képes hírblog

Friss topikok

  • Zuzuvagyok: Megértem, hogy visszavonul, már nem fiatal, pedig szem tökéletes felépítése volt, mint Adrianonak.... (2009.11.01. 02:15) Vieri visszavonul

Linkblog

Címkék

(Nemcsak olasz) Foci

2009.10.16. 17:12 zuzu_p

Csatárpara az Internél

Címkék: barcelona juventus roma milan bl villa valencia inter fiorentina ac milan internazionale balotelli eto’o milito genoa vs inter juventus vs fiorentina milan vs roma

Milito és Eto’o sérült, hétvégén bajnoki, következő héten BL-meccs, Balotelli eltiltva.

 

Az Inter fontos meccsekre készül a következő hetekben, csatársora viszont igen foghíjas. Milito még október elején, az Udinese elleni bajnokin sérült meg, akkor kb. egy hónapos lábadozást jósoltak neki. Milito emiatt kihagyta az argentin válogatott utolsó két vb-selejtezőjét is.

 

Eto’o hazája válogatottjában, a Togo elleni szombati vb-selejtezőn szenvedett sérülést, az ő kiesése várhatóan egy-két hét lesz. Így a két legjobb csatár fog hiányozni a Genoa elleni olasz bajnokiról, illetve a Dinamo Kijev elleni BL-mecccsről. Arról nem is beszélve, hogy a Kijev ellen nagyarcú Balotelli eltiltás miatt nem játszhat.

 

Friss hír, hogy a Genoából edzés közben térdszaladszakadást szenvedett Houssine Kharja, a klub nyáron igazolt marokkói középpályása.

 

A hétvége ezen felül tele lesz jó meccsel,  a Serie A-ban igazi finomságok várhatók: szombaton a bajnokságban jelenleg harmadik helyen álló Juve a negyedik Fiorentinával játszik, vasárnap a nyolcadik helyen álló Roma a szenvedő Milant fogadja.

 

Szombaton a spanyol bajnokságban is lesz egy régóta várt meccs(em): a Barcelona Valenciába látogat. Remélem Villa összekaparta magát, mert nélküle sokkal laposabb meccs várható.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://calciogirl.blog.hu/api/trackback/id/tr51454462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása