HTML

Calcio girl

Képes hírblog

Friss topikok

  • Zuzuvagyok: Megértem, hogy visszavonul, már nem fiatal, pedig szem tökéletes felépítése volt, mint Adrianonak.... (2009.11.01. 02:15) Vieri visszavonul

Linkblog

Címkék

(Nemcsak olasz) Foci

2009.08.04. 22:17 zuzu_p

A Real új trófeája: Xabi Alonso

Címkék: liverpool átigazolás real madrid la liga xabi alonso

Xabi Alonso a Real Madridba igazol

A Real hajlandó kifizetni a Liverpool által kiszabott összeget a középpályásért.

A Liverpool ma jelentette be, hogy Európa-bajnok középpályása, a spanyol Xabi Alonso a Real Madridban folytatja pályafutását.
 
A spanyol sajtó szerint Xabi Alonso 4 éves szerződést ír alá a klubbal, amely állítólag 30 – angol lapértesülések szerint 35 J- millió eurót fizet a 27 éves játékosért. A két nagy klub hivatalosan (még) nem hozta nyilvánosságra a transzfer részleteit.
 
Xabi Alonso szerdán esik át az orvosi vizsgálatokon, és ezután írja alá szerződését, amellyel ő lesz a Real idei nyolcadik igazolása Kaka, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Raul Albiol, Alvaro Negredo, Álvaro Arbeola és Esteban Granero után.
 
Az idei átigazolási szezonban nagy nevekkel erősítő Real Madrid marketing szempontból a legerősebb csapattá vált, a mindenhonnan összevásárolt mega-gigasztárokból Pellegrini edzőnek egy működő csapatot kell összehoznia.
 
Szintén kedden a Madrid felbontotta a 10 éve náluk játszó Michel Salgado szerződését, amely csak jövő júniusban járt volna le.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://calciogirl.blog.hu/api/trackback/id/tr231289296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása