HTML

Calcio girl

Képes hírblog

Friss topikok

  • Zuzuvagyok: Megértem, hogy visszavonul, már nem fiatal, pedig szem tökéletes felépítése volt, mint Adrianonak.... (2009.11.01. 02:15) Vieri visszavonul

Linkblog

Címkék

(Nemcsak olasz) Foci

2009.09.27. 12:55 zuzu_p

Valencia-Atletico: utolsó percben döntetlen

Címkék: videó villa la liga valencia forlan silva atletico madrid agüero valencia cf gólösszefoglaló

David Villa és Ujfalusi a Valencia-Atletico Madrid meccsenMaxi Rodrigez a 92. percben egyenlített. Igazi pörgős meccs, Pablo Hernandez a forduló gólját lőtte.

 

Az olasz bajnokságon nevelkedett szemem számára is látványos meccset láttunk tegnap. A Valencia védelme az első félidő elején még egy egyetemista focicsapatnak sem jelentett volna kihívást, szerencsére ez a későbbiekben változott. A 7. percben Forlan, Agüero és Jurado gyönyörű támadásából Agüero megszerezte az  Atletico első gólját. Bár a két csapat közül a Valenciának szurkoltam, ez csodaszép összjáték volt.

 

 

Nem sokkal ezután a jónak ígérkező Silva-Villa duó támadása Villa lerántásával ért véget, a bíró nem ítélt 11-est.

 

Ezután a következő lényeges megmozdulás Agüero szólója volt, a tiszta helyzetet a villámgyors argentin elhibázta.

 

A 25. percben Banega passzát követően Pablo Hernandez olyan labdapakolgatással szerezte meg az egyenlítő gólt, amilyet a legnagyobb sztárok is ritkán csinálnak. (2.26-től kezdődően látszik a legjobb szögből). Ezért a villanásért akkor is érdemes lett volna végignézni a meccset, ha a maradék 94 perc dögunalom.

 

A Valencia két perc múlva egy Silva-Villa támadás során újra betalált. Szokásos Villa-bomba, semmi extra :). (David Villa jelenleg vezeti a bajnokság góllövőlistáját olyan nevek előtt, mint CRonaldo vagy Ibrahimovic)

 

A második félidő nagy része gól nélkül, de több gólhelyzettel telt: Forlan egy tuti helyzetet kihagyott, Villa sarkazása fél cm-re ment el a kaputól.

 

Az Atletico Maxi Rodrigez találatával a hosszabbításban (92. perc) egyenlített. A végeredmény a két csapat játékát tekintve igazságos lehetne, ha a bíró nem siklik gyorsan át Villa lerántásán az első félidőben.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://calciogirl.blog.hu/api/trackback/id/tr771410441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása