HTML

Calcio girl

Képes hírblog

Friss topikok

  • Zuzuvagyok: Megértem, hogy visszavonul, már nem fiatal, pedig szem tökéletes felépítése volt, mint Adrianonak.... (2009.11.01. 02:15) Vieri visszavonul

Linkblog

Címkék

(Nemcsak olasz) Foci

2009.08.25. 14:17 zuzu_p

Loki-Levszki előtt

Címkék: foci debrecen bajnokok ligája dvsc bl selejtező loki szurkoló champions league levszki szófia

Debrecen-gólöröm a Levszki ellenSzokatlan érzelemkitörés magyar foci vonatkozásban. Hosszú idő után magyar BL-izgalmak..

Magyar vonatkozású fociról keveset írok, de van, amiről mégis..

A DVSC 2:1-es idegenbeli győzelme után egy ország várja a csodát, hogy magyar csapat 14 év után BL-főtáblára jusson. A Debrecen már 1:0-s vereségnél is biztos továbbjutó lenne, a bolgár bajnoknak ehhez legalább két gólt kell szereznie. Hajszálnyira egy rég várt siker.

Hátha most az egyszer nem omlunk össze a nemzetközi siker kapujában.

Ma este mindenki szurkol, szorít, még az is (én is), aki nem Loki-törzsszurkoló, sőt, még az is, akit a foci úgy önmagában nem érdekel. Körömrágás, szapora szívverés, sör, ropi, teli Puskás.

Köszönet Platininek, ezután a Debrecenen a sor, hogy bizonyítson. Hajrá, Loki!!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://calciogirl.blog.hu/api/trackback/id/tr441337257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása