HTML

Calcio girl

Képes hírblog

Friss topikok

  • Zuzuvagyok: Megértem, hogy visszavonul, már nem fiatal, pedig szem tökéletes felépítése volt, mint Adrianonak.... (2009.11.01. 02:15) Vieri visszavonul

Linkblog

Címkék

(Nemcsak olasz) Foci

2009.09.27. 11:12 zuzu_p

Csukott szemű bíró, durva megmozdulások: Malaga-Barca 0-2

Címkék: barcelona videó messi bíró la liga malaga ibrahimovic gólösszefoglaló malaga vs barcelona

Durva játék, idióta bíró, igazságos végeredmény.

A Barcelona nem folytatta eddigi parádés játékát, bőven tudása alatt játszott, de a bíró látványos egy oldalra húzása ellenére – a végeredményt tekintve - simán verte a Malagát. A meccsel kapcsolatban a bíró ténykedéséről és a Malaga durvaságairól érdemes pár szót ejteni.

 

A Malaga taktikája kimeríthető a "taposd-rúgd fel az ellenfelet, emellett kövess el jól láthatóan szándékos durvaságot" mondatban - így folytatjuk Paraszt focisták veszélyes megmozdulásai sorozatunkat, ezúttal a spanyol bajnokságban.

 

Az első félidő elején a brazil Welington – aki a meccs fekete báránya volt- a földön ülő Messi bokáján egyszerűen átgyalogolt. Ezt persze a visszajátszásból lehetett csak látni, mint azt is, hogy a paraszt még jól meg is nézte, hova lép. Itt járt volna Welingtonnak az első piros lap. Ez megmagyarázta, Messi miért volt úgy kiakadva - nem gyakran rúgdos az ellenfél után – remélem hamar lesz visszhangja a dolognak.

(A videó elején látható a jelenet 10 s környékén, bár igen távolról)

 

 

 

A Malaga durva játékából a legtöbb ütést-rúgást-pofont Messi és Dani Alves kapta, utóbbi annyiszor annyit feküdt a földön letarolva, ahány megmozdulása volt. Az ideges hangulat Messin nagyon látszott, kellett volna egy gól, hogy helyrebillenjen, de ez most sajna nem jött össze.

 

A bíró ténykedését dicséri, hogy Pique letarolását sem büntette semmivel, az elkövető ezúttal is Welington volt, aki Ibrával is összekülönbözött a meccs során.

 

Az meg egyenesen vicc, hogy a csereként beállt Luque-t Dani Alves felrúgás miatt rögtön pirossal díjazta, de ennél jóval durvább, szándékos szabálytalanságokat észre sem vett. Persze pofázásért csak úgy repkedtek a sárgák. Az ilyen játékvezetés nagyon gáz.

 

A két gólt a bő fél óra után csereként beállt Ibrahimovic – Messi gólpassza után – és a szintén csere Pique – Xavi szögletéből az 59. percben - lőtte, mindkettő a beállást követő néhány percben.

 

A végén a sík ideg Messi olyan szólót mutatott be 3 védő között, hogy már ezért érdemes volt nézni. Gól sajnos nem született belőle. A Barca továbbra is száz százalékos (Ibra minden meccsén gólt lőtt eddig), de a jobb gólaránynak köszönhetően a Real vezeti a bajnokságot. Még :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://calciogirl.blog.hu/api/trackback/id/tr221410168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása