HTML

Calcio girl

Képes hírblog

Friss topikok

  • Zuzuvagyok: Megértem, hogy visszavonul, már nem fiatal, pedig szem tökéletes felépítése volt, mint Adrianonak.... (2009.11.01. 02:15) Vieri visszavonul

Linkblog

Címkék

(Nemcsak olasz) Foci

2009.06.11. 23:03 zuzu_p

Cristiano Ronaldo rekordösszegért a Realé

Címkék: foci átigazolás rekord real real madrid manchester united cristiano ronaldo

Az összes sztár Spanyolországba tart.

 

A mai nap jelentette be a Manchester United azt, amire már hosszú idő óta számítani lehetett: a portugál támadó hamarosan a Real Madridba igazol.

A Real nem aprózza el az idei bevásárlást: amellett, hogy két napon belül két aranylabdást gyűjt be, Ronaldóért új átigazolási rekordnak számító, 94 millió eurót ígért. Emellett Kaka keddi ára aprópénz…

 

Ezzel a klubváltással Cristiano Ronaldo a világ legdrágább focistája lesz, elhódítva a címet Zidane-tól, akinek 2001-es Realba igazolása 21 millió euróval kevesebb volt.

 

Ronaldo 2003-ban került a Sporting Lisszabonból a Manchesterbe, „mindössze” 15 millió euróért. A Vörös Ördögökkel háromszor nyert bajnokságot, egyszer Bajnokok Ligáját, angliai pályafutása során 118 gólt szerzett.

 

A szezon két legdurvább klubcseréjén valószínűleg túl vagyunk. Jöhet még egy hasonló kaliberű focista Spanyolországba: Ibrahimovic, bár reméljük, a nyár hagy egy fenomént olaszhonnak is..

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://calciogirl.blog.hu/api/trackback/id/tr381180009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása