HTML

Calcio girl

Képes hírblog

Friss topikok

  • Zuzuvagyok: Megértem, hogy visszavonul, már nem fiatal, pedig szem tökéletes felépítése volt, mint Adrianonak.... (2009.11.01. 02:15) Vieri visszavonul

Linkblog

Címkék

(Nemcsak olasz) Foci

2009.06.25. 22:39 zuzu_p

Rövid hír: a Real védőt igazolt

Címkék: átigazolás real real madrid valencia albiol valencia cf

Bár a Real Madrid körüli átigazolási őrület csak annyiban érdekel, hogy megveszik-e Ibrát (?) vagy Villát (végre úgy tűnik nem), azért röviden megemlékezek arról, ha a sok pletyka közül valami valóra válik. (Ígérem, a következő hírnek nem lesz köze Madridhoz :) )

 

Perez úgy tűnik, megszerezte a Valenciatól Raul Albiolt. A válogatott hátvéd a Realnak 15 millió euróba kerül, már ha hinni lehet a spanyol sajtónak.

 

A 23 éves ígéretes tehetséget a Real Cannavaro helyére szánja, ahol reményeik szerint a korosodó olasz világbajnoknál sokkal jobban fog szerepelni.

 

Albiol pályafutását - beleértve a junior éveket is - egy idény Getafe-kölcsönt kivéve a Valenciában töltötte. 2007 óta a spanyol válogatott tagja, amellyel tavaly EB-t nyert.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://calciogirl.blog.hu/api/trackback/id/tr101208822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása