HTML

Calcio girl

Képes hírblog

Friss topikok

  • Zuzuvagyok: Megértem, hogy visszavonul, már nem fiatal, pedig szem tökéletes felépítése volt, mint Adrianonak.... (2009.11.01. 02:15) Vieri visszavonul

Linkblog

Címkék

(Nemcsak olasz) Foci

2009.08.12. 16:48 zuzu_p

Barátságos mérkőzések napja, Cannavaro rekordot dönt

Címkék: rekord cannavaro squadra azzurra barátságos meccs

Fabio Cannavaro válogatottsági rekordot döntMa számos barátságos meccset rendeznek Európa-szerte, pályára lép az olasz, spanyol, angol, brazil és argentin válogatott is.

Az egyik legérdekesebb a legutóbbi világbajnok olasz válogatott látogatása Svájcba, ahol  a csapatkapitány Cannavaro megdönti Paolo Maldini 126-szoros válogatottsági csúcsát.

 

Cannavaro 1997 óta tagja a squadra azurrának, és bár sokak szerint a közelébe sem ér az idén visszavonult Maldininek, mégis neki jött össze a világbajnoki cím, valamint egy Aranylabda is.

 

Az olasz-svájci meccs (20:45) mellett a Fernando Torresék Macedónia ellen (22 óra) lépnek pályára, Finnország Svédországot fogadja (20 óra), az angolok Hollandiába látogatnak (20:45), Kakaék Észtországban (19.15), az argentin válogatott pedig Oroszországban játszik (17 óra).

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://calciogirl.blog.hu/api/trackback/id/tr131305421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása