HTML

Calcio girl

Képes hírblog

Friss topikok

  • Zuzuvagyok: Megértem, hogy visszavonul, már nem fiatal, pedig szem tökéletes felépítése volt, mint Adrianonak.... (2009.11.01. 02:15) Vieri visszavonul

Linkblog

Címkék

(Nemcsak olasz) Foci

2009.09.06. 02:09 zuzu_p

Ibra elintézett minket

Címkék: foci futball dzsudzsák ibrahimovic vb selejtező magyar svéd 2009.09.05. magyar svéd vb selejtező magyarország vs svédország

Ibrahimovic gólja a hosszabbításban:Magyarország-Svédország 1:2Meg mi is magunkat. Habár kegyetlen szarul játszottunk, ezt a megaláztatást mégsem érdemeltük. 3 perc hosszabbítás, 94. percben döntő gól. KO.

 

Kimentem ma este szurkolni, csakazértis. Számítottam sok mindenre, de hogy a 94. percben kapunk döntő gólt, arra nem.

 

Válogatottunk elég gyatrán játszott, ezt a svédek már a 9. percben Mellberg góljával honorálták.

 

A magyar csapat egy rendes cselt nem tudott bemutatni, pár passz után labdájuk a svédeknél landolt, akik szemmel láthatóan nem hajtották agyon magukat.

 

A második félidőben Dárdait Torghelle váltotta, innentől kezdve kicsit változott a játék. Dzsudzsák az 55. percben a kapu fölé lőtt.

 

A mieink mintegy 20 perces vergődése után Dzsudzsákot a 16-oson belül fellökték, a 11-est Huszti rúgta be. Ezzel – nem megérdemelten – döntetlenre változott a meccs állása. A gól után a kicsit felrázódott magyar csapatnak volt pár próbálkozása.

 

A játék képe alapján a döntetlen számunkra marha jó eredmény lett volna, de nem így lett. Jött Zlatan, és a gyakran bemutatott 90 perc sétafika után egyszer villant, pont amikor kellett. Na jó, volt egy baromi nagy kapufája, de ezt leszámítva semmi extra.

 

A dolog azért hihetetlen, mert a 3 perc hosszabbítás  után – és a három perc magyar támadással ért véget – a 94. percben (!) eladott labdából született a győztes gól.

 

Ibráról annyit, hogy üresen maradva egyedül vitte kapura a szokásos sprinttel a labdát, félelmetesen. A kifutó Babos belenyúlt, a labda visszapattant Zlatanra, mellkasáról pedig a kapuba.

 

Szörnyű volt, a magyar kapu szögletzászlója mellől láttam a gólt. Sokk élmény, de Ibra csinált már ilyet. Ilyen szólót is és utolsó percben lőtt gólt is (2005). Nem fér a fejembe. Komolyan, nem is mi lettünk volna, ha nem így kapunk ki.

 

 

 

Zárszóként annyit, hogy marha mérges vagyok, de a svédek megérdemelten nyertek.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://calciogirl.blog.hu/api/trackback/id/tr51362956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása