HTML

Calcio girl

Képes hírblog

Friss topikok

  • Zuzuvagyok: Megértem, hogy visszavonul, már nem fiatal, pedig szem tökéletes felépítése volt, mint Adrianonak.... (2009.11.01. 02:15) Vieri visszavonul

Linkblog

Címkék

(Nemcsak olasz) Foci

2009.10.18. 12:07 zuzu_p

Az Inter öt góllal verte a Genoát, Juve-Fiorentia döntetlen

Címkék: juventus inter serie a fiorentina genoa amauri balotelli stankovic gólösszefoglaló genoa vs inter juventus vs fiorentina

Stankovic félpályáról lőtt kapásgólt a GenoánakAz Inter idegenben, Eto'o és Milito nélkül 5-öt rúgott a Genoának, Stankovic félpályáról lőtt kapásgólt. Juve-Fio: kiegyenlített meccs döntetlennel.

 

Az első meccsen a Juventus fogadta a Fiorentinát. Sissoko 7 hónap kihagyás után visszatért, ez eléggé játszott játékán.

 

A Fiorentina már az 5. percben gólt rúgott, Jovetic passzát Vargas lőtte a kapuba, a Juve védelme kicsit lassan reagált.

 

A gól után a Juve felpörgött, egymás után jöttek a helyzetek: Iaquinta óriási lövését Frey védte a 15 percben, majd a Iaquinta-Amauri páros hatalmas helyzetet hagyott ki, itt a két csatár inkább zavarta, mint segítette egymást.

 

A sok támadás a 19. percben hozta meg az egyenlítő gólt: Amauri Poulsen indításából, Iaquinta passzából talált be. Amauri 8 hónap óta először rúgott gólt tétmeccsen.

 

Ezután egy szögletből belőtt gólt érvénytelenített a bíró a 30. perc környékén. Mindkét oldalon több helyzet volt az első félidőben, veszélyesebb lövéseket a Fiorentina produkált.

 

A második félidő az előzőhöz képest kevésbé volt jó, bár most is több helyzetet kialakítottak mindkét kapunál. A cserék sem segítettek, Mutu és Camoranesi nem változtatott a végeredményen, Gilardino a végén meccslabdát rontott. Juve-Fio 1-1, a játék alapján igazságos eredmény.

 

A Genoa-Inter sem mondható unalmasnak, bár itt a Genoa nem jutott szóhoz, a 0-5-ös eredmény sok mindent elmond. Az első gólt néhány percen belül Cambiasso szerezte. Több kihagyott Inter-helyzet után a második gólt fél óra elteltével, Zanetti labdaszerzését követően, Sneijder passzából Balotelli szerezte.

 

A meccs szenzációs része volt Stankovic kapásgólja  (videó 1:15 után) az első félidő végén. A Genoa kapusának rossz kirúgását a félpályáról visszaadva lőtt gólt, nemcsak Ameliát lepte meg ez a megmozdulás. Stankovic egyébként az egész meccsen remek formában volt.

 

A szünet elején a pályáról lefelé menet kisebb balhé alakult ki, a Genoa cserekapusa pirosat kapott.

 

A második félidőben a becserélt Vieira a 66. percben a negyedik gól gazdája lett. Az ötödik gólnál a földön fetrengő játékoskáoszból kikerülő labdát Maicon pakolta be (71. perc).

 

A meccs feszült hangulatáért sokat tett Balotelli, aki megint adta önmagát, földön fetrengései, pofonjai tovább erősítik iránta érzett utálatomat.

 

A két remek nyári szerzemény hiányát az olasz bajnokságban nem érezte meg a csapat, vajon jövő héten a BL-ben mennyire mondhatjuk el ugyanezt?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://calciogirl.blog.hu/api/trackback/id/tr671457657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása