HTML

Calcio girl

Képes hírblog

Friss topikok

  • Zuzuvagyok: Megértem, hogy visszavonul, már nem fiatal, pedig szem tökéletes felépítése volt, mint Adrianonak.... (2009.11.01. 02:15) Vieri visszavonul

Linkblog

Címkék

(Nemcsak olasz) Foci

2009.09.26. 15:25 zuzu_p

Genoa-Juventus: döntetlen, hála a bírónak..

Címkék: videó juventus genoa iaquinta trezeguet crespo gólösszefoglaló mesto genoa vs juventus bianconeri

Hatalmas meccs: 2-2, ami másik bíróval 3-2 lehetett volna…

 

Fantasztikus pörgős meccset produkált a két csapat, a Genoa hazai pályán elég tökösen támadott. Az első gólt a 6. percben Iaquinta bombájával szerezte a Del Pierot és Diegot nélkülöző  Juventus, az érkező Camoranesi okosan meghagyta a labdát társának.

 

A Genoa fél óra után egyenlített Mesto találatával, aki Grosso mellől fejelte a köpni-nyelni nem tudó Buffon kapujába a labdát. Ez kétségkívül Grosso sara volt.

 

A második félidőben is adódott helyzet mindkét oldalon. A Floccari helyére érkező Crespo hamar góllal hálálta meg a játéklehetőséget. A vergődő Amaurit Trezeguet váltotta, aki az egyenlítő gólt szerezte a meccs végén.

 

A bíró kettő Juventus gólt is lesnek ítélt - ha az elsőt jól látja, a meccs végeredménye igazságosabb lett volna. Az egyiknek Iaquinta, a másiknak Chiellini lehetett volna boldog gazdája.

 

A Juvéból Iaquinta és a rengeteget nyüzsgő Marchisio, a Genoából az első gólt szerző Mesto játéka érdemel dícséretet. Amauri próbálkozott-próbálkozott, de maradandót nem alkotott.

 

A szezon egyik legjobb meccsén egyébként Lippi mester is jelen volt, és árgus szemekkel figyelte a Marassi lelátójáról a válogatott lehetséges jelöltjeit.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://calciogirl.blog.hu/api/trackback/id/tr241408736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása