HTML

Calcio girl

Képes hírblog

Friss topikok

  • Zuzuvagyok: Megértem, hogy visszavonul, már nem fiatal, pedig szem tökéletes felépítése volt, mint Adrianonak.... (2009.11.01. 02:15) Vieri visszavonul

Linkblog

Címkék

(Nemcsak olasz) Foci

2009.10.19. 22:33 zuzu_p

A Valencia megállította a Barcát

Címkék: barcelona mata villa la liga valencia valdes silva miku valencia vs barcelona pablo hernandez

A Barcelona első idei botlását a Mestallában szenvedte el.

A Barcelona nem túl látványos meccset játszott a Valenciával. A hazaiaktól hiányzott a sérült David Villa, a Barcából pedig Henry, valamint Ibra sem kapott játéklehetőséget.

 

Villa helyét Mata foglalta el, a Barcában pedig Iniesta a megszokottól eltérően csatár poszton játszott, ez nem igazán lett eredményes húzás.

 

A meccs első félidejében egy veszélyes helyzet volt, Pablo Hernandez szólója az 5. percben. A Valencia egyszerűen nem hagyta a Barcát játszani, a vendégeknek helyzetük sem volt, Messit, Xavit, Iniestát teljesen kiiktatták. A valenciai védelem áthatolhatatlannak bizonyult, támadásaik viszont  kudarcba fulladtak.

 

Kivert a víz, amikor a Puyollal való ütközés után David Silva hosszú ideig a földön maradt (más se hiányzott volna), de szerencsére tudta folytatni a játékot.

 

A második félidő elején a Barca kicsit összeszedettebb, gyorsabb támadásokat intézett, végre eljutott az ellenfél kapujáig. A 60. percben David Silva szépen elvitte a labdát 2 védő között Valdes kapujáig, nem jött azonban segítség.

 

A Barca Pedro révén hatalmas helyzetet hagyott ki a 65. percben. Az utolsó szép megmozdulás Pablo Hernandez nevéhez fűződik: a saját térfeléről lőtt egy hatalmasat úgy, hogy Valdes éppen visszaért kapujába, és védeni tudott.

 

Pablo Hernandez az egész meccsen bombajól játszott, lövéseit hol Valdesnek, hol Piquenek kellett mentenie. A valenciai védelem pedig - a kapus Cesarral együtt - hibátlan volt

 

A Valenciában egyébként pályára lépett a magyar származású venezuelai csatár, Miku (Nicolas Fedor) is, de gólt ő sem tudott szerezni.

 

A Barcából két védő, Puyol és Pique mutatta azt, amit tud, a középpályát sikerült a Valenciának semlegesítenie. Ezek után kíváncsi lettem volna, hogy alakul a meccs, ha Villa pályán lett volna..

 

Az eredménnyel a Barca továbbra is az első (19 pont), a Valencia (12 pont) az ötödik helyen áll a  bajnokságban. A góllövőlistát továbbra is Villa vezeti 6 góllal, mögötte holtversenyben Ibra, Messi, Cristiano Ronaldo és Aduriz áll 5-5 góllal.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://calciogirl.blog.hu/api/trackback/id/tr941461985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása