HTML

Calcio girl

Képes hírblog

Friss topikok

  • Zuzuvagyok: Megértem, hogy visszavonul, már nem fiatal, pedig szem tökéletes felépítése volt, mint Adrianonak.... (2009.11.01. 02:15) Vieri visszavonul

Linkblog

Címkék

(Nemcsak olasz) Foci

2009.06.09. 20:48 zuzu_p

Kakát elvitte a Real

Címkék: hír átigazolás perez rekord real milan real madrid serie a kaka berlusconi ac milan

A pletykáknak vége, az aranylabdás 6 évre Madridba szerződött.


Az olasz focirajongók nagy bánatára a Milan legnagyobb sztárja, Kaká kedd hajnalban a Real Madridhoz igazolt.

A madridiak rekord összegért, 68  - más források szerint 65 - millió euróért vették meg hat évre a brazil zsenit, aki ezzel (euróban számítva) Zidane után a második legdrágább átigazolás lett. Kaká – nekem teljesen szimpatikus módon – a sajtótájékoztatón a Real tömjénezése helyett ex-klubját méltatta.

A csapathűségéről híres támadó nyilatkozatai alapján maradt volna a Milanban, de a klub (azaz a tiszteletreméltó Berlusconi) egy ekkora összeget már képtelen volt visszautasítani.

Kaká jelenleg a brazil válogatottal készül a soron következő VB-selejtezőre és a Konföderációs Kupára, ezért robbant a hivatalos bejelentés európai idő szerint hajnalban.

A Milan a Kakáért kapott pénzből elsőként a Bundesligában az év csatárának választott Dzekot akarja megszerezni. A Wolsburg bosnyák csatára a szezonban 32 gólt lőtt, mellesleg jelen pillanatban 7 góllal vezeti a VB-selejtezők európai góllövő listáját.

A Marca, aki Kaká leigazolását már napokkal korábban tényként közölte, most az állítja, David Villa csapatváltásáról is megszületett a megállapodás. A Valencia válogatott csatára szintén a klub rossz anyagi helyzete miatt kerülhet a Realhoz, bár itt fényévekkel rosszabb a helyzet, mint a rossoneriknél.

Nem tudom, hogy a Real vezetősége azon elgondolkodott-e,  hogy ugyan bevásárol klasszisokból, de képes lesz-e belőlük csapatot kovácsolni...

Kaká 2003 óta játszott az AC Milanban, amellyel Bajnokok Ligáját (2007), olasz bajnoki címet (2004), kétszer európai szuperkupát nyert.

Minden együttérzésem a Milan-szurkolóké. Ciao Kaká!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://calciogirl.blog.hu/api/trackback/id/tr641175372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása