HTML

Calcio girl

Képes hírblog

Friss topikok

  • Zuzuvagyok: Megértem, hogy visszavonul, már nem fiatal, pedig szem tökéletes felépítése volt, mint Adrianonak.... (2009.11.01. 02:15) Vieri visszavonul

Linkblog

Címkék

(Nemcsak olasz) Foci

2009.07.26. 12:20 zuzu_p

Lassan hivatalos a nyár legnagyobb játékoscseréje

Címkék: barcelona átigazolás inter serie a ibrahimovic internazionale eto’o

Zlatan IbrahimovicIbrát hétfőn már a Barca orvosai vizsgálják. Könnyek között íródó post....

Nagy Inter-fanként nagyon elkeserít a „nyár legnagyobb játékoscseréje”, Ibra az első számú kedvencem. De mivel ismerem pályafutását, az lepett volna meg, ha megelégszik jelenlegi klubjával/helyzetével.

 

Az odáig ok, hogy Moratti megcsinálja a nyár üzletét (számokban), és hogy - a Barca szemszögéből nézve - Eto’o-t el addig kell eladni, amíg pénzt lehet kapni érte, de megéri a jelenleg remekül teljesítő (és nem utolsósorban a csapat játékába beleillő) kameruni csatár mellett ennyi pénzt kicsengetni?? Ha megéri, akkor annak oka van: Ibra fényévekkel jobb. Nem feltétlenül 40/48/50 millió euróval, de sokkal-sokkal.

 

Ibra képességeiről ódákat tudnék zengeni, de nem hiszem, hogy a Barcelona játékstílusához (sokat passzoló, apró, fürge játékosok) ő lenne a megfelelő ember. Hiába az egyik legtechnikásabb, remek fizikumú, zseniális csatár, csodákra csak ott képes, ahol egy hullámhosszon van a többi játékossal. Nem utolsósorban pedig: a katalánoknál nem ő lesz a legnagyobb sztár.

 

Jose Mourinho a héten azt nyilatkozta: „Csak egy hülye nem lenne elégedett ezzel a cserével. Eto’o van olyan jó játékos, mint Ibra ”. Melyik edző nyilatkozná azt, hogy „Elment a legjobb játékosom, bassza meg, de ez van, megfelelő pénzért bárki eladó”?

 

Az Inter honlapján tudosít, hogy Ibra pénteken elbúcsúzott a csapattól és Mourinhotól, és az amerikai edzőtáborból visszarepült Európába. Ha minden igaz, hétfőn esik át az orvosi vizsgálatokon Barcelonában – ez már a Barca hivatalos oldalán olvasható.

 

Zlatan nyilatkozatát idézi az El Mundo Deportivo: „Úgy örülök, mint egy gyerek, már alig várom, hogy elkezdhessem a munkát Barcelonában.”

 

Nem szerettem volna ezt leírni: Ciao Zlatan!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://calciogirl.blog.hu/api/trackback/id/tr621269011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása