HTML

Calcio girl

Képes hírblog

Friss topikok

  • Zuzuvagyok: Megértem, hogy visszavonul, már nem fiatal, pedig szem tökéletes felépítése volt, mint Adrianonak.... (2009.11.01. 02:15) Vieri visszavonul

Linkblog

Címkék

(Nemcsak olasz) Foci

2009.08.03. 22:54 zuzu_p

Messi új szerződést kap?

Címkék: barcelona szerződés messi la liga ibrahimovic

Lionel Messi az első BarcánálA Barca az Ibra körüli felhajtás miatt tisztázni szeretné, ki az első számú sztár.

 

A Barcelona vezetése új szerződést szán az edzőtáborból visszatérő Lionel Messinek – állítja több spanyol lap. A katalán klub a Zlatan Ibrahimovic érkezését övező felhajtás után egyértelművé akarja tenni, ki az első számú sztárjuk.

 

Azt már az átigazolás előtt megszellőztették, hogy Ibra nem kap majd akkora fizetést, mint Milánóban, nehogy a magas fizetés gondot okozzon a csapaton belül. Ragaszkodtak ahhoz, hogy Messi maradjon a legjobban kereső játékosuk.

 

Ibra érkezése után a Barca ismét az apró argentin zsenit állítja a figyelem középpontjába: a hazatérő Messit állítólag egy új, 2014-ig szóló szerződéssel várják majd, amelyben fizetését jelentősen megemelik, de konkrét számokról nem írnak. Emellett Messi kivásárlási árát is megváltozik a jelenlegi 150 millió euróról 250 millióra – pont annyira, amennyi Ibrahimovicé.

 

A Barca azt akarja, hogy Messi elégedett legyen a helyzetével és megbecsülve érezze magát. „Ha a világ legjobb játékosát meg akarjuk tartani, annak az az ára, hogy évente megújítjuk a szerződését.” – nyilatkozta Txiki Begiristain.

 

(Kíváncsi vagyok, két kedvencem mire megy majd egymással a következő szezonban: náluk különbözőbb két játékost el sem tudnék képzelni.)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://calciogirl.blog.hu/api/trackback/id/tr121287055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása