HTML

Calcio girl

Képes hírblog

Friss topikok

  • Zuzuvagyok: Megértem, hogy visszavonul, már nem fiatal, pedig szem tökéletes felépítése volt, mint Adrianonak.... (2009.11.01. 02:15) Vieri visszavonul

Linkblog

Címkék

(Nemcsak olasz) Foci

2009.06.20. 18:39 zuzu_p

Rövid hírek: Villa marad, Tevez megy

Címkék: chelsea foci juventus átigazolás villa manchester united valencia inter drogba tevez ibrahimovic internazionale mellberg valencia cf

Aktuális átigazolási hírek.

David VillaA Valencia meggondolta magát, és mégsem adja el David Villát. A dolog nem kis meglepetést okozott, hiszen a klub siralmas anyagi helyzetben van, a válogatott csatár kérői között pedig a Real Madrid és a Barcelona nem számít épp csóró csapatnak.

 

A Corriere dello Sport szerint az Inter megunta az Ibrahimovic körüli bizonytalanságot. Mourinho mester jól megérdemelt nyári szabadsága előtt kijelentette, a csatárnak július 12-ig választ kell adnia, marad-e Milánóban. A csapat ekkor kezdi meg ugyanis nyári felkészülését Los Angelesben, ahová Mourinho már a teljes kerettel szeretne elutazni.

 

A Juventus eladta Olof Mellberget az Olimpiakosznak. A svéd válogatott védő három éves szerződést írt alá a görög klubbal.

 

Carlos Tevez elhagyja a Manchester UnitedetCristiano Ronaldo után Carlos Tevez is elhagyja a Manchester Unitedet - áll a klub hivatalos honlapján. Az argentin támadó visszautasította  a klub pénteki, 25 millió fontos, 5 évre szóló ajánlatát. Az idei bajnokság alatt a kevés játéklehetőséggel, korábban az anyagiakkal volt gondja a manchesteriek argentin kedvencének.

 

 A Chelsea fellebez az UEFA-nal Drogba és Bosingwa eltiltása miatt. A két játékos a BL-elődöntő után történt megnyilvánulása miatt kapott hat, illetve négy nemzetközi klubmérkőzéstől való eltiltást.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://calciogirl.blog.hu/api/trackback/id/tr671197365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása