HTML

Calcio girl

Képes hírblog

Friss topikok

  • Zuzuvagyok: Megértem, hogy visszavonul, már nem fiatal, pedig szem tökéletes felépítése volt, mint Adrianonak.... (2009.11.01. 02:15) Vieri visszavonul

Linkblog

Címkék

(Nemcsak olasz) Foci

2009.09.25. 19:47 zuzu_p

Németh Krisztián az U20-as vb Top 10-ében

Címkék: top10 németh krisztián u20 vb u20 világbajnokság 20 év alattiak labdarúgó világbajnoksága fifa under 20 world cup douglas costa

FIFA 20 év alattiak labdarúgó világbajnokságaTegnap kezdődött a 20 év alattiak labdarúgó világbajnoksága Egyiptomban, és a sportújságírók előzetesen összeállították a torna Top 10-ét. A vb nagy reménységei közé sorolták Németh Krisztiánt is.

A vb csillagainak 10-es listájában röviden bemutatták fiatal csatárunkat, kiemelve, hogy a Liverpool játékosa, és jelenleg kölcsönben van az AEK Athennál, ahol nemrég megszerezte első gólját.

A tornát 1977 óta kétévente rendezi meg a FIFA, Argentína nyert legtöbbször, hat alkalommal, őt követi Brazília négy győzelemmel. Ezért nem kis meglepetés, hogy az argentínok idén nem kvalifikálták magukat a megmérettetésre.

A torna végén megválasztják a legtöbb gólt szerző és a legjobban teljesítő (Aranylabda) játékost.

Néhány név az U20-as VB-k történetéből: 1979-ben a torna aranylabdása Maradona, 2005-ben Messi, 2007-ben Agüero volt, de Adriano (1993) vagy Seidou Keita (1999) is elhódította a címet.

A top 10 többi tehetség:

Ransford Osei (Ghána/Twente)

Douglas Costa (Brazília/Gremio)

Hernan Perez (Paraguay/Villareal)

Richard Sukuta-Pasu (Németország/Bayern-Leverkursen)

Fran Merida (Spanyolország/Arsenal)

Tomas Necid (Csehország/CSKA Moszkva)

Paolo Henrique(Brazília/Santos)

Nicolas Lodeiro (Uruguay/Nacional)

Sam Baldock (Anglia/MK Dons)

 

A torna legnagyobb csillagát Douglas Costában látják. Az "új Ronaldinhonak" nevezett brazil középpályásra a Gremio játékosaként számos sztárklub (ManU, Real Madrid) felfigyelt. Erősségei között tartják számon szabadrúgásait, és csodálatos bal lábát.:)


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://calciogirl.blog.hu/api/trackback/id/tr581407141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása